Stålbygg

Effektive og holdbare stålkonstruksjoner

System Hall AS tilbyr skreddersydde stålbygg og stålhaller av høy kvalitet, inkludert takplater og sandwich-elementer. Vårt fokus er å levere holdbare og funksjonelle konstruksjoner som oppfyller våre kunders behov.

Be om pristilbud
Sålkonstruksjon

Stålkonstruksjon med to eller tre charnierrammer

Vi kan tilpasse spennvidden på opptil 45 meter, sidehøyde på opptil 16 meter og takvinkel fra 2 til 45 grader. Denne konstruksjonen er ideell for ulike formål og gir fleksibilitet i utformingen av bygget.

Illustrasjon av stålrammekonstruksjon for flerskipsbygninger

Fritthengende gittersperre med pendelsøyler

Denne konstruksjonen gir mulighet for en spennvidde på opptil 45 meter, en sidehøyde på opptil 20 meter og takvinkel fra 2 til 15 grader. Den fritthengende gittersperren gir en åpen og romslig atmosfære og kan tilpasses ulike bruksområder.

Illustrasjon av fritthengende gittersperre med pendelsøyler

Stålrammekonstruksjon for flerskipsbygninger

Vi kan levere stålrammekonstruksjoner som er ideelle for flerskipsbygninger, og tilpasses etter dine spesifikke krav og behov.

Våre stålkonstruksjoner leveres som standard med grunning med 40 my alkydprimer og 40 my alkydemalje i én av fire farger: rød, grønn, blå eller grå. Hvis det er ønskelig med spesiell overflatebehandling, er vi fleksible og kan imøtekomme dine behov.

Korte monteringstider og optimal plassbruk

Ved å benytte stålrammekonstruksjon som den bærende delen av bygget, oppnår vi en svært kort monteringstid. Vi legger også til rette for muligheten til å integrere kranskinner for løpekraner og kranbaner for traverskraner, slik at du kan maksimere plassbruken i bygget.

Trenger du vår hjelp til å bygge en stålkonstruksjon?

Ta kontakt og fortell oss om ditt prosjekt.