Totalentrepriser

En komplett byggpartner

System Hall AS tilbyr totalentrepriser og underentrepriser innen bygg- og anleggsbransjen. Vi har lang erfaring og ekspertise i å håndtere hele byggeprosessen, fra prosjektering til ferdigstillelse, og tar ansvar for alle aspekter av prosjektet. Vi har et sterkt fokus på kvalitetskontroll og sørger for at arbeidet utføres i henhold til gitte planer og spesifikasjoner.

Be om pristilbud

Totalentrepriser og underentrepriser

Som totalentreprenør kan vi koordinere og administrere alle involverte fagområder.

Vi har et etablert nettverk av pålitelige underentreprenører og leverandører som vi samarbeider med for å sikre at alle aspekter av prosjektet blir ivaretatt.  

Vi tilbyr også underentrepriser for spesifikke deler av byggeprosjektet. Dette kan omfatte spesialiserte områder som elektrisk installasjon, VVS, taktekking, malerarbeid og mer. Våre erfarne underentreprenører er grundig utvalgt og sikrer at hvert aspekt av prosjektet blir håndtert med faglig dyktighet og presisjon.

Enkel montering på dine vilkår

Vi leverer også bygg både med og uten montering. Hvis du allerede har en erfaren montør eller ønsker å håndtere monteringsprosessen selv, kan vi levere bygget til din ønskede destinasjon. Vi sørger for at alle nødvendige materialer og komponenter blir levert i henhold til tidsplanen og at alt er klart for montering.

Er du på jakt etter en erfaren totalentreprenør?

Ta kontakt med oss i System Hall AS. Vi hjelper deg gjerne!